Agenda

4feb2015

Algemeen Overleg vreemdelingen- en asielbeleid

Op 4 februari 2015 staat een Algemeen Overleg over vreemdelingen- en asielbeleid gepland waarin onder andere wordt gesproken over de aanvullende reactie van het kabinet op het ACVZ advies inzake staatloosheid en de reactie van het kabinet op het rapport van de mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa over Nederland.

lees verder
4feb2015

Emile Hofhuis gastspreker Universiteit van Tilburg

Collegelid Emile Hofhuis treedt op als gastspreker tijdens het vak 'An interdisciplinary approach to law' aan de Universiteit van Tilburg. Thema is dit jaar 'Inequality'.

lees verder
4feb2015

College ontvangt delegatie Dutch Visitors Programme

Het College voor de Rechten van de Mens ontvangt op 4 februari een mensenrechten delegatie die deelneemt aan het Dutch Visitors Programme. Namens het College is collegelid Carina van Eck aanwezig.

lees verder
5feb2015

Mensenrechtenles

Collegelid Stans Goudsmit en collegemedewerker Jonneke Naber verzorgen een Mensenrechtenles aan het Koning Willem I College in Den Bosch.

lees verder
9feb2015

Deelname Rondetafelgesprek ratificatie VN-verdrag voor mensen met een beperking

Namens het College neemt collegelid Dick Houtzager deel aan het Rondetafelgesprek over de ratificatie van het VN-verdrag voor mensen met een beperking. De Rondetafel wordt gehouden ter voorbereiding op de plenaire wetsbehandeling met de staatssecretaris van VWS.

lees verder
11feb2015

Seminar ‘Diversiteit en discriminatie, processen van in- en uitsluiting’

Het College voor de Rechten van de Mens en de Universiteit Nijmegen organiseren het seminar rondom de uitreiking van het boek 'Diversiteit en discriminatie'. Meer informatie? Mail dan naar Kim Geilman: k.geilman@jur.ru.nl.

lees verder