Agenda

8apr2015

AO Tweede Kamer omtrent rapportages van het College en Nationaal Actieplan Me...

Op woensdag 8 april wordt tijdens een algemeen overleg in de Tweede Kamer de tussenrapportage van het Nationaal Actieplan Mensenrechten en de Kabinetsreactie op de Jaarraportage 2013 van het College voor de Rechten van de Mens aangeboden.Kijk hier voor meer informatie.

lees verder
8apr2015

Spreker diner pensant 'Breaking Boundaries'

Op 8 april zal voorzitter Laurien Koster namens het College voor de Rechten van de Mens deelnemen als spreker tijdens een 'diner pensant' van studievereniging Ipso Facto van de Wageningen Universiteit. Het thema van het diner is 'Breaking Boundaries' en wordt gehouden ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan.

lees verder
10apr2015

Seminar International People's Tribunal 1965

Op vrijdag 10 april zal de stichting 'International People's Tribunal (IPT) 1965' een publieke seminar houden om hun officiele campagne te presenteren. Voorzitter Laurien Koster zal namens het College voor de Rechten van de Mens aanwezig zijn.Kijk voor meer informatie op de website van het IPT 1965.

lees verder
21mei2015

Training 'Selecteren Zonder Vooroordelen'

Op donderdag 21 mei geeft het College voor de Rechten van de Mens, samen met trainer Rik Ringers, de training 'Selecteren Zonder Vooroordelen' aan leden en niet-leden van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling.

lees verder
3sep2015

Training 'Selecteren Zonder Vooroordelen'

Op donderdag 3 september geeft het College voor de Rechten van de Mens, samen met trainer Rik Ringers, de training 'Selecteren Zonder Vooroordelen' aan leden en niet-leden van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling.

lees verder
26nov2015

Training 'Selecteren Zonder Vooroordelen'

Op donderdag 26 november geeft het College voor de Rechten van de Mens, samen met trainer Rik Ringers, de training 'Selecteren Zonder Vooroordelen' aan leden en niet-leden van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling.

lees verder