Agenda

3dec2016

Internationale dag van mensen met een beperking

In oktober 1992 keurde de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie goed waarin 3 december tot Internationale Dag van mensen met een beperking werd verklaard.

lees verder
8dec2016

College geeft toelichting uitbreiding WGBH/CZ tijdens bijeenkomst Ieder(in)

Het College geeft op donderdag 8 december een feedbacksessie tijdens een voorlichtingsbijeenkomst bij Ieder(in). Ieder(in) is de koepelorganisatie van mensen met een beperking of chronische ziekte.

lees verder
10dec2016

Internationale Dag van de Rechten van de Mens

Op 10 december 1948 is de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens aangenomen door de Verenigde Naties. Elk jaar op 10 december wordt stil gestaan bij de 30 mensenrechten. Het College zal in de aanloop naar 10 december en op de dag zelf verschillende campagnes uitzetten die bijdragen aan de bewustwording van de Rechten van de Mens.

lees verder
12dec2016

College gaat naar jubileumcongres ‘Bouwen en binden’

Het expertisecentrum handicap + studie bestaat dit jaar 70 jaar. In die tijd hebben zij veel bereikt door en voor studenten met een functiebeperking in het hoger onderwijs. Het jubileumcongres ‘Bouwen en binden’, op maandag 12 december, richt zich op het verder bouwen en binden om succesvol studeren mogelijk te maken.

lees verder