Agenda

24okt2016

College gaat naar de Rutgers Dialoog

Het College voor de Rechten van de Mens neemt deel aan het jaarlijkse evenement van Rutgers; de Rutgers Dialoog. Op maandag 24 oktober praten de Minister van Buitenlandse zaken en een panel van 1 of 2 Kamerleden en enkele vertegenwoordigers vanuit het maatschappelijk middenveld over de consequenties van bevolkingsgroei.

lees verder
24okt2016

Bijeenkomst over een inclusieve bedrijfscultuur

Een inclusieve bedrijfscultuur is het thema van de bijeenkomst van de Kenniskring culturele, etnische en religieuze diversiteit. Deskundigen en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties komen maandag 24 oktober bijeen. Zij zetten zich allemaal in voor het bevorderen van diversiteit en inclusie. Thema van de bijeenkomst is een inclusieve bedrijfscultuur. Hoe creëer je dit?

lees verder
25okt2016

Officiële lancering van het VN Decennium voor mensen van Afrikaanse afkomst

De Verenigde Naties heeft op 23 december 2013, met steun van Nederland, het Decennium voor mensen van Afrikaanse afkomst uitgeroepen. Het Nederlandse kabinet wil het decennium aangrijpen om de aanpak van racisme te versterken en de positie van mensen met een Afrikaanse afkomst te versterken.

lees verder
2nov2016

Adriana van Dooijeweert naar bijeenkomst ‘Samen maken wij het verschil’

Vluchtelingenwerk Nederland organiseert woensdag 2 november de bijeenkomst ‘Samen maken wij het verschil’. De focus van de bijeenkomst ligt op nieuwe samenwerkingen die het afgelopen jaar zijn ontstaan. Adriana van Dooijeweert neemt deel aan de bijeenkomst. Tijdens deze avond worden ook de VluchtelingenWerk Awards weer uitgereikt.

lees verder