Zittingsagenda

19dec2017

Zitting 19 december - Klacht over ras

Een antidiscriminatiebureau stelt dat een verzekeringsmaatschappij onderscheid maakt op grond van ras door het stopzetten van de woonhuis- en inboedelverzekering voor 232 cliënten.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
19dec2017

Zitting 19 december - Klacht over ras

Een man stelt dat een bassischool onderscheid heeft gemaakt op grond van ras door zijn zoon niet toe te laten op de school.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
9jan2018

Zitting 9 januari - Klacht over politieke gezindheid

Een man stelt dat een bank onderscheid maakt op grond van politieke gezindheid, omdat de bank geen overschrijving toestaat naar een pro-socialistische vereniging, terwijl deze wel worden toegestaan naar een anti-socialistische vereniging.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
9jan2018

Zitting 9 januari - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht, omdat haar arbeidsovereenkomst niet is verlengd vanwege haar zwangerschap.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder