Zittingsagenda

29mrt2018

Zitting 29 maart - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een man stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door de manier waarop zij hem hebben behandeld en door hem uit zijn functie te zetten.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
29mrt2018

Zitting 29 maart - Klacht over godsdienst

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van godsdienst, vanwege het niet langer toestaan dat zij kleding vanaf de elleboog draagt.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
5apr2018

Zitting 5 april - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een vrouw stelt dat een herstellingsoord jegens haar onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door haar de toegang tot het restaurant te ontzeggen vanwege haar hulphond.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
5apr2018

Zitting 5 april - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een man stelt dat een taxibedrijf onderscheid maakt op grond van handicap of chronische ziekte doordat geen rekening was gehouden met zijn verzoek om een rolstoeltaxi.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
5apr2018

Zitting 5 april - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een man is bewindvoerder van zijn dochter die een verstandelijke beperking heeft. Hij stelt dat een bank jegens zijn dochter onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door geen bankrekening aan te bieden aan personen die onder bewindvoering staan. Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
13apr2018

Zitting 13 april - Klacht over geslacht

Een vrouw klaagt erover dat een bedrijf jegens haar onderscheid op grond van geslacht heeft gemaakt door haar niet terug te laten keren in de eigen functie, door haar discriminatoir te bejegenen en door haar te ontslaan.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder