Zittingsagenda

18jun2018

Zitting 18 juni - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een vrouw stelt dat een examencommissie onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door onvoldoende aanpassingen te treffen zodat zij haar opleiding kan afronden. Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
19jun2018

Zitting 19 juni - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht doordat haar contract niet is verlengd vanwege zwangerschapsverlof.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
19jun2018

Zitting 19 juni - Klacht over afkomst en handicap/chronische ziekte

Een man stelt dat hij op zijn werk onheus wordt bejegend vanwege zijn afkomst en zijn handicap of chronische ziekte.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
21jun2018

Zitting 21 juni - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid op grond van geslacht heeft gemaakt door haar contract niet te verlengen en door haar geen doorgroeimogelijkheden/promotiekansen te bieden.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
26jun2018

Zitting 26 juni - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een vereniging stelt dat een zorgverzekeraar onderscheid maakt op grond van handicap/chronische ziekte door ‘ADHD medicatie’ niet of lager te vergoeden in vergelijking met ‘overige’ medicatie.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
28jun2018

Zitting 28 juni - Klacht over handicap/chronische ziekte

Een vrouw  klaagt erover dat haar werkgever jegens haar onderscheid op grond van handicap of chronische ziekte maakt door haar net als haar gezonde collega’s te beoordelen voor haar volledige functie en door haar te intimideren.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder