Stel een vraag

Heb je een vraag of melding over discriminatie of mensenrechten in Nederland, laat het ons weten. Het is belangrijk om jouw ervaring met ons te delen. Het College voor de Rechten van de Mens registreert namelijk alle meldingen en krijgt door jouw melding inzicht in wat er speelt op het gebied van mensenrechten in Nederland.

Landelijke maatregelen en bereikbaarheid College

In verband met de landelijke maatregelen vanwege de uitbraak van het coronavirus vinden er tot 6 april 2020 geen zittingen plaats bij het College en is het College beperkter bereikbaar. Wil je de komende periode een verzoek om een oordeel indienen, dan kun je dit doen via het online meldformulier. Heb je andere vragen aan het College, stuur het College dan een mail.

Vanwege de landelijke maatregelen kan het College tijdelijk geen telefonisch spreekuur houden. In het online meldformulier of in je mail kun je aangeven of je teruggebeld wilt worden. Medewerkers van het College doen dit zo snel mogelijk. Vanwege de vele verzoeken lukt dat niet altijd direct. We vragen hiervoor je begrip.

Het college gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees hierover meer in ons privacyreglement.

 


Volledige naam