Iedereen heeft mensenrechten

Het College beschermt de rechten van iedereen. Zo kan iedereen gewoon naar school, mag iedereen verliefd worden en trouwen met iedereen. Ook mag iedereen zijn of haar mening uiten. Verder moet iedereen ergens kunnen wonen en ergens kunnen werken. Ongeacht je afkomst, je geloof of je geaardheid mag je zelfs je eigen bedrijf beginnen. Iedereen heeft dezelfde mensenrechten en daar mag iedereen trots op zijn! 

Onze boodschap

Omdat wij vinden dat iedereen moet weten dat we geboren worden met mensenrechten in Nederland, plaatsen wij het hele jaar door berichtjes op onze social media accounts met de boodschap: IEDEREEN heeft mensenrechten. Dat doen we sowieso op relevante dagen zoals Internationale Vrouwendag, Martin Luther King Day en zelfs Koningsdag, maar haken ook in op nieuws over bijvoorbeeld (on)gelijke beloning op de arbeidsmarkt. De berichtjes zijn soms grappig en soms serieus, maar de boodschap is altijd hetzelfde: IEDEREEN heeft mensenrechten. We schrijven 'iedereen' altijd in hoofdletters omdat dit in elke campagneboodschap altijd terugkomt.

Social Media

Deze campagne is te zien via onze social media kanalen. Bekijk bijvoorbeeld op Facebook of Linkedin onze andere uitingen op onder andere bevrijdingsdag en in het kader van de Internationale dag van de persvrijheid. 

Wil je iets kwijt over dit onderwerp?

Onderwerpen

mensenrechten