Geen discriminatie meer in uw bedrijf? Doe de training!

24 maart 2015 - Laatste update 19 december 2017

Discriminatie op de arbeidsmarkt is een feit. Er zijn voldoende kansen om dit aan te pakken. Bijvoorbeeld door mee te doen aan de training selecteren zonder vooroordelen van het College voor de Rechten van de Mens. De cijfers van het onlangs verschenen OESO onderzoek laten zien dat de aanpak van discriminatie noodzakelijk is. Vrijwel nergens in Europa zijn de arbeidskansen van niet-westerse minderheden zo slecht als in Nederland. Ook minister Asscher onderstreept dat discriminatie onacceptabel is: “Jan maakt in Nederland meer kans op een baan dan Mohammed”. Volgens de bewindsman zorgt discriminatie dat “toekomstdromen eindigen in frustratie en dat talent wordt verspild”.

Geen discriminatie meer in uw bedrijf? Doe de training!

De training van het College biedt P&O-ers en managers handvatten om discriminatievrij te kunnen werven en selecteren. Ga aan de slag met praktische oplossingen die negatieve effecten van stereotypering op de arbeidsmarkt tegengaan. De training is beschikbaar in de vorm van betaalbare en op maat gemaakte workshops. Voorkom dat u de beste match misloopt!

Wilt u ook kennismaken of starten met de training? Bekijk de website of neem contact op met Claartje Thijs via c.thijs@mensenrechten.nl.