Zitting 19 mei - Klacht over handicap/chronische ziekte (13.00)

Een vrouw met autisme klaagt over discriminatie op grond van handicap of chronische ziekte bij meerdere situaties die zich op het werk hebben voorgedaan. Zij klaagt onder andere erover dat zij van haar werkgever geen bij- of omscholing mag volgen en dat zij niet thuis mag werken. Zij klaagt ook over seksuele intimidatie vanwege haar geslacht door een collega van een andere vestiging die op werkbezoek was.

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? Er is vanwege de coronamaatregelen maar beperkt plek in de zittingszaal. Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl . Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal  is bereikt kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.