Zitting 25 november – Klacht over religie (13:00)

- do. 25 nov

Een vrouw klaagt over discriminatie op grond van godsdienst. Zij stelt dat zij discriminerend is bejegend en gepest en zij vindt dat haar werkgever onvoldoende daartegen heeft opgetreden. Zij klaagt ook over victimisatie. De werkgever stelt dat van discriminatie geen sprake is geweest en dat het niet-verlengen van het contract gelegen is in het onvoldoende functioneren van de vrouw.

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? Er is vanwege de coronamaatregelen maar beperkt plek in de zittingszaal. Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl . Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal  is bereikt kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.