Zitting 26 januari - Klacht over handicap/chronische ziekte (13.00)

Een man wil voor zijn gezin een vakantiebungalow, dat rolstoeltoegankelijk moet zijn voor zijn zoon, boeken bij een vakantiepark. Het gezin bestaat uit drie personen, maar in de regio is in de gewenste periode alleen een zespersoonsbungalow beschikbaar. Het vakantiepark wil de zespersoonsbungalow niet voor een gereduceerd tarief verhuren, maar biedt een vierpersoonsbungalow in een andere regio aan.

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? Er is vanwege de coronamaatregelen maar beperkt plek in de zittingszaal. Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl . Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal  is bereikt kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.