Zitting 3 november - Klacht over ras en handicap of chronische ziekte (10.30 uur)

- wo. 3 nov

Een vrouw van Iraakse afkomst met een stoornis in het autistisch spectrum stelt dat een ministerie jegens haar verboden onderscheid op grond van ras en/of handicap of chronische ziekte heeft gemaakt door haar discriminatoir te bejegenen, door onvoldoende zorg te dragen voor een discriminatievrije werkomgeving en/of door haar discriminatieklacht onvoldoende zorgvuldig te behandelen. 

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? Er is vanwege de coronamaatregelen maar beperkt plek in de zittingszaal. Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl . Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal  is bereikt kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.