Zitting 30 juli - Klacht over chronische ziekte

Een man die rolstoelgebruiker is stelt dat hij problemen ervaart tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Dit heeft volgens hem te maken met defecte oprijplaten en het handelen van buschauffeurs. De openbaar vervoersmaatschappij geeft aan dat zij al het mogelijke doet en heeft gedaan om het reizen met het busvervoer zo toegankelijk mogelijk voor de man te maken.   

Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

Wil je aanwezig zijn? Er is vanwege de coronamaatregelen maar beperkt plek in de zittingszaal. Je kunt je aanmelden via info@mensenrechten.nl. Reservering van de beschikbare stoelen geschiedt op volgorde van aanmelding, maar om de openbaarheid van zittingen te garanderen wordt aan leden van de pers voorrang gegeven. Als de maximale capaciteit van de zittingszaal  is bereikt kunnen we je helaas geen toegang tot het College verlenen. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar telefoon 030 - 888 3 888.

  • Locatie: College voor de Rechten van de Mens, Kleinesingel 1-3, 3572CG Utrecht.
  • Aanvang: 13.00u, gemiddelde duur is een uur.
  • Routebeschrijving naar het College.