Zittingsagenda

20feb2018

Zitting 20 februari - Klacht over leeftijd

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van leeftijd omdat oudere werknemers niet worden ingeroosterd op zon- en feestdagen en niet mogen ruilen van shifts met jongere collega’s.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
20feb2018

Zitting 20 februari - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht door haar vanwege haar zwangerschap een lagere functie met minder verantwoordelijkheden aan te bieden.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
27feb2018

Zitting 27 februari - Klacht over leeftijd

Een man stelt dat zijn werkgever en het pensioenfonds onderscheid maakt op grond van leeftijd bij de vaststelling van de hoogte van de premie voor het partnerpensioen.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
1mrt2018

Zitting 1 maart - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht door haar geen contract aan te bieden omdat zij ziek thuis zit vanwege zwangerschapscomplicaties.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
1mrt2018

Zitting 1 maart - Klacht over leeftijd

Een man stelt dat een bedrijf zijn inlening heeft beëindigd vanwege zijn leeftijd. Hij was werkzaam als brandwacht bij dat bedrijf.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder
6mrt2018

Zitting 6 maart - Klacht over geslacht

Een vrouw stelt dat een bedrijf onderscheid maakt op grond van geslacht door haar geen contract aan te bieden omdat haar transitieproces van man naar vrouw eerder begon dan was afgesproken.Op zitting krijgen partijen gelegenheid om hun kant van het verhaal te vertellen. Uiterlijk acht weken hierna doet het College uitspraak.

lees verder